5.5., 13.5. ja 19.5 PoGo järjestää pikapeliladderin. Turnaus koostuu kolmesta turnausillasta, joihin ei tarvitse kaikkiin osallistua. Turnauksen kantavana ajatuksena on laittaa pelaajat alussa luokitusten mukaiseen järjestykseen, ja sitten antaa hyvin menestyvien pelaajien kavuta kyseisessä järjestyksessä ylöspäin (i.e. climb the ladder).

Paikka ja aika#

Espoo, Otaniemi, Jämeräntaival 3A Takkakabinetti:
  • to 5.5. klo 17:30 (ovet auki klo 17:00)
  • pe 13.5. klo 17:30 (ovet auki klo 17:00)
  • to 19.5. klo 17:30 (ovet auki klo 17:00)

Systeemi#

Pelaajan osallistuessa ensikertaa ladderiin, hänen ladderluokituksensa asetetaan vastaamaan suomiluokitusta.

Turnausillassa pelaajat jaetaan ladderiluokituksten mukaisesti 5-7 hengen lohkoihin, joissa kaikki pelaavat kaikkia vastaan.

Jos pelaajan (voitot-häviöt)=3 on jossain vaiheessa turnausiltaa, korotetaan hänen ladderluokitustaan yhdellä kivellä välittömästi (ja pelaajan voitot ja häviöt nollataan). Vastaavasti jos Jos pelaajan (voitot-häviöt)=-3, lasketaan hänen ladderluokitustaan välittömästi yhdellä kivellä (nollaten pelaajan voitot ja häviöt samalla).

Sekä ladderluokitukset että nykyiset voitot ja häviöt säilyvät sellaisenaan seuraavaan turnausiltaan. Jos pelaajan suomiluokitus muuttuu ladderin aikana, voi hän valita, josko hänen ladderluokituksensa resetoidaan vastaamaan pelaajan uutta suomiluokitusta.

Peliaika#

15 minuuttin äkkikuolema

Tasoitukset#

Vapaasti sijoitettavia kiviä ladderluokitusten eroituksen mukaisesti (ei ylärajaa). Komi valkoiselle tasa-alkupeleissä 7 ja tasoituspeleissä 0 pistettä.

Osallistumismaksut#

Per turnausilta: PoGolaiset ja nuoret (alle 18v) 1€, muut 2€

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-1) was last changed on 08-Mar-2005 15:25 by Sorcerer