PoGon Häröpalloturnaus 7.12. 2014#

Tulokset
Ilmoittautuminen

PoGo järjestää Otaniemessä rennon PoGon Häröpalloturnauksen sunnuntaina 7.12. 2014. Haluamme jakaa PoGon peli-illoissa paljon pelattuja go-variantteja suuremmalle yleisölle. Paikkana on Ossin Linna Otaniemen päätepysäkin vieressä osoitteessa Otakaari 18. Pelipaikalla on sauna. Osallistumismaksu on 5e PoGon ja eGon jäsenille, 10e muille. Tasoitukset ovat MMS-1 Tim Huntin handicapsuositusten mukaan pikkulaudoille. Peliajat ovat nopeahkot (TBA).

Alustava aikataulu on seuraava:

Aika Mitä
16:00 Ilmoittautuminen
16:30 4-suora go 13x13
17:30 Miai-go 9x9
18:30 Torus-go 9x9
19:30 3-suora-go 9x9
20:30 Pohjois-Korea-go 9x9
21:30 Petango 19x19
23:00 Ulos

- Neljän suora go: Neljän suorasta viivoja pitkin tai vinoon saa uuden siirron. Suoran pitää olla tasan neljän pituinen, ts. viiden tai useammin kiven suorasta ei saa lisäsiirtoa.
- Miai-go: Jokaisella siirrolla pelaajat tekevät kaksi siirtoa, ja vastustaja päättää kumpi siirto toteutuu.
- Torus-go: Laudalla ei ole reunoja, vaan lauta "wrappaa ympäri" laidoilla. Vastakkaisten laitojen pisteet ovat toistensa naapureita. Esimerkiksi jos musta pelaa kaksi vastakkaista kulmaa ja valkoinen toiset kaksi, niin laudalla on ristileikkaus.
- Kolmen suora go: Kolmen suorasta viivoja pitkin tai vinoon saa uuden siirron. Suoran pitää olla tasan kolmen pituinen, ts. neljän tai useammin kiven suorasta ei saa lisäsiirtoa. Suorastaan räjähtävä variantti!
- Pohjois-Korea-go: Ryhmillä on yksi vapaus vähemmän verrattuna normaaligohon. Kiviryhmä siis vangitaan, kun sillä on yksi vapaus.
- Petango: Pelaajat neppaavat vuorotellen kiviä laudan reunalta ja yrittävät saada kiven liukumaan vastustajan puolelle osumatta muihin kiviin. Pelin häviää pelaaja joka ensimmäisenä epäonnistuu 10 kertaa.

Kierroksia saa jättää väliin vapaasti.

Ongelmatilanteessa ota yhteys Jarnoo numerossa nolla vitonen nolla nelonen kolomonen kasi ysi viis kakkonen kasi

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-24) was last changed on 17-Dec-2014 23:43 by Mika