Michael Yao ehdotti Ruotsissa että Suomi ja Ruotsi pelaisivat maaottelun isommalla pelaajamäärällä (10-20 pelaajaa). Hän ehdotti että helpointa olisi ehkä pelata ottelu KGS:n yli.

Löytyykö Suomesta kiinnostusta tällaiseen peliin?

Ilmoittautuminen


Periaatteessa kyllä, kunhan vain huomioidaan, että KGS:n yli pelaaminen tekee turnauksesta aika epävirallisen eli tuloksia ei lähetetä GOR:n.

-- Kari

Minä pelaan! Maaotteluhan on yksi kierros, mahdollisimman paljon osallistujia, eikö vain?

-- Otso Alanko

Turnaus pelattaisiin varmaankin oikeilla luokituksilla, ei KGS-? Laitoin alle alustavan ilmoittautumislistan, niin saadaan kartoitettua halukkaiden määrä. Olisiko turnauksen tarkoitus olla jonain tiettynä viikonloppuna ja jopa jonkinlainen etäparitettu McMahon, vaiko vapaaparitteinen jollain tietyllä aikavälillä?

--Suvi

Yao ehdotti että pelaisimme supergo tyyliin (1 kierros).

--Max Mäkinen

Kaikki eivät varmaan tiedä mitä supergo tarkoittaa?

-- Gardan

Verkon yli pelattu tapahtuma ei käy viralliseksi otteluksi tai turnaukseksi.

Viime kesänä Suomi voitti Ruotsin 4-0 joukkue-EM-turnauksessa. Jos Ruotsi haluaa revanssia, se voi koota joukkueen ja lähettää Suomeen maaotteluun. Me kyllä sitten kokoamme joukkueen vastaan. Tämä on siis vastaehdotus.

Jos verkossa halutaan pelata, mikään ei estä pelaamasta ottelua Sauna vs. svenska rummet, mutta maaotteluksi liitto ei sitä nimeä.

Matti Siivola 9.1.2006

Ihan totta, minä ainakin olen samaa mieltä. Olisi todella kiva saada aikaan ihan oikeakin maaottelu, joka pelattaisiin kasvotusten, mutta KGS-turnaus ei niin viralliseksi oikein käy. Hauskaa voi kuitenkin pitää epävirallisestikin, ja sivunkin nimessä on näköjään onnistuneesti viitattu KGS:ään.

--Suvi

Minä pelaan mielelläni (leikkimielisen) maaottelun Ruotsia vastaan ihan ilman liiton nimeämistäkin. Sen sijaan Supergo-ajatuksesta en pidä. Tässä Sensein sivu supergo:sta. Vaikuttaa ajan tuhlaukselta. Kannatan yhden kierroksen tapahtumaa.

Kuka muuten aloitti tämän sivun? Ensimmäisessä kysymyksessä ei ole nimeä.

-- Otso

Veikkaisin, että Max, AnttiT tai SimoE, jotka olivat Jusandanissa. Kirjoitin juuri Ruotsin go-forumille alustavasti säikeen kgs-ottelusta, mainiten, että kyseessä ei ole virallinen turnaus, ja pyysin heitäkin ilmoittautumaan tänne tai minulle. --Suvi

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-30) was last changed on 10-Jan-2006 00:38 by SuviLeppänen