This is version . It is not the current version, and thus it cannot be edited.
[Back to current version]   [Restore this version]

(Signorina por favor) Nononono!. (Anteeksi, en voinut vastustaa kiusausta, -Jaakko S) Tämä wiki onpi tarkoitettu suomalaisen go-elämän sosiaalirajoitteiseksi keskukseksi. Täällä voi vapaasti viilata pilkkua, jos toisen suomi ei kelpaa, tahi sitten puhua asioista pysyvämmin kuin IRCissä, tai nyysseissä.

Tämä Wiki pohjautuu Janne Jalkasen JSPWiki -moottoriin, ja on toteutettu kokonaisuudessaan Javalla. Sivujen layoutista vastaa Java Server Pages (JSP)-koodi, ja pohjalla asuvat Apache ja Tomcat.

Ai niin, UTF-8:n käyttäminen tarkoittaa sitä, että jos haluat kirjoittaa japanin- tai kiinankielisiä merkkejä tekstin joukkoon, (囲碁) se onnistuu oikein mainiosti. Jotkin huonosti käyttäytyvät selaimet saattavat sitten sekoilla sivuja muokattaessa, mutta sille ei oikein mahda mitään.

Tilastotietoja käytöstä voi ihmetellä täältä. Bottien hidastamiseksi statistiikkaan tarvitsee käyttäjätunnuksen/salasanan, jotka ovat "gogo" ja "igo".

--JanneJalkanen

NimiKäytännöt ja yhdys sanat tuottavat luku ongelmia. Tästä kysymys.
Jürgen

Tämähän on ihan kiva juttu. Mutta ei meidän Erkki varmaan ottaisi käyttöön


Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This particular version was published on 17-Nov-2006 11:54 by 81.16.64.167.