Siirsin toigi-keskustelun tänne.

Matti

Mainittakoon että Toigosta löytyy aivan suora analogia; se oli villi peli-ilta kymmenkunta vuotta, ennen kuin lopulta hakeuduttiin HGK:n huomaan. Kerhoon liittyminen ei suinkaan ollut yksipuoleinen prosessi; myös toigolaisille katsottiin koituvan etua hommasta. Kieltämättä, muitakin analogioita tilanteeseen löytyy, myös Suomen gon historiasta; Tuomen Vesku ja muut asianomaiset varmasti tietävät erinomaisen hyvin mitä tarkoitan. Ne vain ovat vielä erittäin vähemmän mairittelevia kuin mikään esille tullut, joten en ole ottanut niitä esiin.

(Kappale poistettu) -- DonOlli, 18.10.

Toigo on ollut olemassa vähemmän kuin kuusi vuotta. Matta asia kuulunee ToigoKeskusteluun?.

-- Matti 18.10.2004

Toigo ei ollut alussa erityisen tunnettu, mutta kyllä Ruoholahdessa pelattiin torstaisin varsin pitkään viime vuosikymmenellä, jo ennen kuin siellä oli muita kuin Vesku, Zhang ja minä. Kyseinen peli-ilta lopulta nimettiin toigoksi, joka on kokonaan toinen juttu. Mutta tuskin tuohon olisi kannattanut puuttua.

-- DonOlli

Sunnuntaipeli-iltoja oli pitkään 1990-luvun puolivälin aikoihin Ruoholahdessa. Samaan aikaan ei muistaakseni ollut torstaipeli-iltoja.

-- Matti 18.10.2004

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-1) was last changed on 18-Oct-2004 19:03 by Matti