Tampereen uusi mestari 2021 Olli#

Turnausformaatti#

Tampereen mestaruus-cup 2021 pelataan round robin -formaatilla. Kaikki pelaajat pelaavat toisiaan vastaan. Voitosta saa 1 pisteen, tappiosta 0 pistettä. Kaikkien pelattua kaikkia vastaan, turnauksen 2 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa pelaavat finaalin. Tasapistetilanteissa pelaajien keskinäisen pelin tulos toimii tiebreakina. Mikäli näin ei saada yksiselitteisiä finalisteja, ratkaistaan tasatilanne arvalla.

Finaali pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Turnaukseen ilmoittautuminen#

Ilmoittautuminen päättyy kello 23:59, 12. syyskuuta. Turnaus on avoin kaikille Tampereella tai Tampereen seudulla asuville (käytännössä tämä tarkoittaa Pirkanmaata). Turnaus on ilmainen.

Aikataulu ja paritus: #

Kierros Aika Peli 1 Voittaja 1 Peli 2 Voittaja 2
1 13.-19.9. Timo-Tomi Tomi Juuso-Tim Juuso
2 20.-26.9. Timo-Tim Timo Olli-Tomi Olli
3 26.9.-3.10. Olli-Tim Olli Timo-Juuso Timo
4 4.-10.10. Olli-Juuso Olli Tomi-Tim Tomi
5 11.-17.10. Juuso-Tomi Juuso Timo-Olli Olli

Paras kolmesta finaali. Toiselle sijalle arvottu Tomi.

Finaalikierros Olli/Tomi
1 Olli W+
2 Olli B+
3 -

Ensimmäinen paritus ilmoitetaan 13.9.2021 Turnauksen pelit pelataan paikassa ja aikana, jonka paritetut pelaajat sopivat keskenään (myös internet, pois lukien finaali). Pelit on pelattava viimeistään paritusviikon Sunnuntaina. Jokaisen parituksen jälkeen pelaajat ovat velvollisia keskenään sopimaan pelipaikan ja ajan. Mikäli pelaajat eivät tätä sovi niin silloin peli pelataan Olutravintola Konttorissa Sunnuntaina klo 18:00 alkaen. Jos toinen pelaajista ei ilmesty paikalle 30min sovitusta ajankohdasta, katsotaan hänen hävinneen luovutuksella. Mikäli kumpikaan pelaaja ei tule paikalle niin parittaja ratkaisee voittajan nopalla ja kirjaa tulokset näin arvotun mukaisesti.

Mikäli pelaajalle tulee ylivoimainen este minkä vuoksi ei voi pelata peliä deadlineen mennessä on hänen: 1) ilmoitettava esteistä pelien pelaamiseen turnausjärjestäjälle. 2) Sovittava vastustajan kanssa pelin pelaamisesta deadlinesta poiketen jatkoajalla (maanantaina)  ja ilmoitettava tulokset mahdollisimman pian.

Säännöt#

Perusaika on 60 minuuttia ja lisäksi japanilainen byo-yomi 30s x 3. Kaikki pelit ovat tasa-avauspelejä ja komi on valkean hyväksi 6,5 pistettä. Pelit pelataan laudalla kasvotusten tai netissä (poislukien finaali). Netissä pelattavissa peleissä on käytettävä kameraa. Kameran tarvitsee kuvata pelaajaa, hiirtä sekä näyttöä samaan aikaan. Pelit ovat EGF:n C-luokan pelejä finaalia lukuun ottamatta (finaalipelit A-luokkaa ja ne järjestetään sovitussa paikassa, tuomaroituna myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. EI NETISSÄ!). Turnaustulokset lähetetään EGF:n tietokantaan. Jos pelin aikana, jota ei live tuomaroinnilla pelata, tulee sääntöihin liittyvä epäselvä tilanne, jota pelaajat eivät pysty ratkaisemaan, tulee tuomariin ottaa etäyhteys puhelimitse sekä lähettää kuva laudan tilanteesta. Säännöt ovat tavalliseen tapaan vuoden 1989 japanilaiset. Lisäksi käytetään EGF:n turnaussääntöjä vuosimallia 2007. Tuomarina toimii TomiP, Kanpain hallituksen muut jäsenet muodostavat vetoomuslautakunnan.

Palkinnot#

Mestaruus-cupin voittaja on oikeutettu Tampereen mestarin 2021 arvonimeen ja saa lisäksi huikean kirjan palkinnoksi kerhon varaston kätköistä. 

Tulokset#

Jokaisen kierroksen voittajan on merkattava tulos tälle sivulle tai ilmoitettava parittajalle sähköpostilla (tai soitolla/tekstiviestillä/whatsapp viestillä) pelin tulos mahdollisimman pian. Mikäli voittaja ei ilmoita tuloksia niin parittaja arpoo voittajan noppaa heittämällä.   

Yhteystiedot#

TD ja tuomari TomiP, parittaja Juuso Koskinen.

email: t piste petajaniemi miukumauku gmail piste com  puh: nolla neljä kuus viis kuus kuus viis seite ysi seite

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-14) was last changed on 07-Nov-2021 20:29 by 85.156.65.91