11. Yläkaupungin Yön go-turnaus Jyväskylässä 19.-20.5.#

Tietoa turnauksesta#

Tengen järjestää tänäkin vuonna Yläkaupungin Yön yhteydessä go-turnauksen 19.-20.5. Paikka on edellisistä vuosista poiketen Agora Mattilanniemessä (kartta). Tapahtumaa tukee Jyväskylän yliopisto ja yliopiston kulttuuritoimikunta. Tilat tarjoaa Agora Center.

http://www.jyu.fi/visualguide/www_logot/soihtu27.jpg

Pelitilana Lea Pulkkisen sali (B431.1) Agoran 4. kerroksessa (sama paikka kuin Agoran peli-illoissa):

http://www.jyu.fi/erillis/agoracenter/tilajarjestelyt/lea_pulkkisen_sali.jpg

Turnauksessa pelataan 5 kierrosta McMahon-systeemillä tasa-aluin. Peliajat ovat 45 min + 25 kiveä / 5 min kanadalainen byo-yomi. Komi on 6,5 pistettä.

Osallistumismaksu on 10 euroa. Alennettu osallistumismaksu alle 18 vuotiailta on 7 euroa. Myös ulkopaikkakuntalaisia pelaajia majoittavat tai kokonaisen setin (=lauta+kivet+kello) tuovat pääsevät alennettuun hintaan.

Ohjelma#

lauantai 19.5. sunnuntai 20.5.
10:30 - 11:30 ilmoittautuminen 10:30 4. kierros
12:00 1. kierros 13:30 5. kierros
15:00 2. kierros
17:30 3. kierros

Ilmoittaudu listalle. Ilmoittautuminen ei ole sitova eikä pakollinen, mutta helpottaa järjestäjien valmistautumista.

Käytännön tietoa#

Ruokailumahdollisuuksia on Alba aivan vieressä, keskustaan kävelee n. 10 minuutissa ja ruokaa voi tietenkin myös tilata kebab/pizzapaikoista. Pelitilassa kahvia ja teetä keitettävissä. Samassa rakennuksessa ravintola Piato on auki la klo 18-23 (tarjolla suolaisia ja makeita kahvilatuotteita). Agoralla myös muuta Yläkaupungin yön ohjelmaa.

Matkakeskuksesta kävelee n. 20 minuutissa Agoralle, helpointa lienee mennä Kilpisenkadun päässä olevasta putkesta rautatien yli ja kulkea sitten rantaa pitkin, ks. Jyväskylän karttapalvelu (Agora löytyy osoitteella Mattilanniemi 2). Voi myös mennä rautatien ali Nokian Agorasta kauemman päädyn paikkeilla olevasta tunnelista; tämä on paras kävelyreitti Agoralta keskustaan. Katu joka on merkitty Mattilanniemi jatkuu Nokian editse tunnelille ja oikaisee hieman verrattuna rannan kautta kiertämiseen. Pelitila on Agoran Nokiasta kauemmassa päädyssä.

Autolla tullessa ei pitäisi olla mitään ongelmaa, kääntyy vain Rantaväylältä opasteen "Mattilanniemi" mukaan. Pysäköidä voi Agoran ja Rantaväylän välisellä pysäköintialueella merkitsemättömillä paikoilla.

Yhteyshenkilö#

  • Janne Kujala, jvkujala(at)jyu.fi (nollaviisnolla-3230949)

Lähetäänkö tulokset EGF:n? Mitkä ovat käytetyt tie-breakerit? - Kari

Toivon, että lähetetään. Onko Tapsa käytettävissä parittajaksi? - Markku

Tulokset lähetetään EGF:ään. Tie-breakeristä sanoisin alustavasti että SOS (sillä perusteella että sitä lienee edellisvuosinakin käytetty). - Janne

Jos on jotain rahapalkintoja, niin käytetäänkö SOS:ia niiden jakokriteerinä vai jaetaanko palkinnot pelkästään McMahon-pisteiden perusteella? - Markku

Rahapalkintoja on, summat tiedetään sitten kun osanottajien määrä selviää, mutta ollaan mietitty että suurin osa jaetaan takaisin palkintoina ja pelkästään McMahon pisteiden perusteella. - Janne

Voiskohan saada tarkkaa summaa pian? -JokuTuntematon

Ellei suuria muutoksia tapahdu niin voisi olla 50+30+20 sijoille I-III. - Janne

---

Yläkaupungin Yö 2007 Autokyyti Tampereelta

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-27) was last changed on 18-May-2007 13:50 by 130.234.171.163