Varo silmiä!

Kysymys on henkilöstä, joka kulutti aikaansa Helsingin yliopiston fysiikan laitoksella tai Porissa. Toimi myös Helsingin yliopistollisen Go-seuran puheenjohtajana. Vastaa mielellään hänellä esitettyihin kysymyksiin.

Ilmoitus Olen useampaan kertaan yrittänyt saada suomalaisia "harjoitteluvastustajia". Tahtoisin pelata vähemmän tai enemmän säänöllisesti niin sanottuja kunnollisia pelejä. Vastustajan hyvä pelimotivaatio ja keskipitkät peliajat ovat vähittäisvaatimukseni. Jos heräsi kiinnostus niin laita nimi taulukkoon ja ehdota päiviä. Minulle sopivat parhaiten ma - to illat klo:19 jälkeen, mutta muitakin aikoja voi ehdotella. Toivoisin vastustajia joiden luokitus >= 1 dan suomessa. Parhaiten saat yhteyttä Kiseido go serveristä Osasto79 accountin kautta, jos heräsi kysymyksiä (elektronivirtaposti: eth ät iki piste fi ). Minulle käy myös IGS pelipaikkana.

NimiLuokitusAika
Markku Jantunen2 dantäytyy neuvotella

Tällä hetkellä pieni matelijan poikanen on eksynyt Porin karuun kaupunkiin. Ottakaa ihmeessä yhteyttä jos tänne päin satutte tulemaan tai muuten vain tahdotte pelata.

-Ei Eero Olmin vertainen

-Eurosetä

-Senttisetä

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-15) was last changed on 15-Jun-2006 00:07 by 212.86.6.113