This is version . It is not the current version, and thus it cannot be edited.
[Back to current version]   [Restore this version]

YliGo Cup 2017#

Hei yligolaiset,

YliGo Cupia on pelattu jo yli kymmenen vuoden ajan kevään aikana Kaislan peli-illoissa. Vuosi vuodelta osallistujamäärä on vähentynyt ja nykyisin monet aktiiviset yligolaiset eivät enää halua osallistua turnaukseen. Alkujaan YliGo Cup oli nimenomaan koko kerhon turnaus, johon kaikki halusivat osallistua, mutta nyt siitä on tullut lähinnä dan-pelaajien pakkopullaa. Niinpä on paikallaan keskustella siitä, miten turnaus halutaan jatkossa järjestää. Erityisesti jäsenistön mielipide ratkaisee. Mielestäni turnauksen pitäisi olla sellainen turnaus, johon kaikki jäsenet haluavat osallistua sen sijaan että turnaus olisi hallituksen sanelema tai perinteiden pakottama turnaus.

Siis kysymys YliGon jäsenille ja aktiiveille: millaisen YliGo Cupin sinä haluaisit?

Itse olen ajatellut että kerhoturnaus voisi paremmin toimia siten että haaste-cup pelataan yhden päivän aikana uudella ylioppilastalolla. Peliajat olisivat C-luokkaa ja kierroksia osallistujamäärän mukaan kolme tai neljä. Cupista pudottaessa voisi jatkaa turnauksessa ihan muuten vaan eli kaikki paritettaisiin kaikille kierroksille. Cup pelattaisiin ilman tasoituksia, cupin ulkopuolella voisi olla jotain tasoituksia. Turnauksen päätteeksi järjestettäisiin kerhon jäsenille avoin saunailta keskustan kattosaunalla tai alasaunalla. Finaali pelattaisiin edelleen pitkillä ajoilla paras kolmesta-pelinä.

Kuulostaisiko tämä nykyistä systeemiä paremmalta? Onko muutokselle ylipäänsä tarvetta? Olisiko joku toinen lähestymistapa vielä parempi?

Hallituksen kesken sovittiin, että minun tehtäväni on selvitellä jäsenistön mielipiteitä eli luen keskustelua täältä wikistä, facebookista ja tietysti paikan päällä peli-illoissa.

-Janne, 10.1.2017

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This particular version was published on 10-Jan-2017 21:05 by JanneNikula.