Bergenissä järjestetään 6.-7.7. go-turnaus.

Bergenissä on nuori, uusi go-skene, joka on kasvamassa kohtuullista tahtia. Turnauspaikkana toimii noin 10km Bergenin keskustasta sijaitseva, rauhallisella ja pittoreskilla paikalla oleva lastentarharakennus, jossa on täydet keittiöfasiliteetit ja vieressä kookas ruokakauppa. Turnausrakennus on käytettävissä perjantaista sunnuntaihin asti jatkuvasti, tosin nukkuminen rakennuksessa ei ole sallittua—paljon oheistoimintaa gon pelaajille rakennuksessa voidaan kuitenkin järjestää (ja todennäköisimmin järjestetäänkin; joku NGA-opettajista pitää luultavimmin luennon perjantai- ja lauantai-iltana). Pelaajamajoitusta on järjestettävissä bergeniläisten pelaajien luona.

Bergen Open 2013 jää todennäköisesti tänä vuonna vielä melko rennoksi ja seuralliseksi go-turnaukseksi; turnauksen järjestäjien ideana on tehdä pohjatyötä keräten kokemusta, jotta mahdollisesti PM-kisat 2014 saatettaisiin myös järjestää Bergenissä. Ennustettava pelaajamäärä lienee 30, sisältäen pelaajia myös Suomesta ja Islannista. Kaikki kolme NGA-opettajaa lienevät läsnä. Bergeniin lähtemistä kannattaa vahvasti harkita go-lomailumielessä!

-Antti

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-1) was last changed on 05-May-2013 16:10 by Antti Törmänen