Lupasin vuosikokouksen aikaan edistää T-paitojen tilausta, joten tässä mennään. -Tuukka 31.3.2014

Hayashin T-paidat tilataan loppukeväästä 2014, mikäli sitä ennen pidettävä kilpailu painatuskuvasta tuottaa hyvän lopputuloksen. Nyt on siis vielä liian varhaista askarrella alle nimeään mihinkään tilauslistaan. Askarteluinto kannattaakin sen sijaan suunnata paidan painokuvan tuottamiseen. Aikaa tähän on ma 5.5.2014 asti, tuolloin peli-illassa katsastetaan kilpailun sato ja valitaan läsnäolijoiden voimin käytettävä painokuva.

Vinkkejä:

  • Kuvan koossa kannattaa huomioida normaalin T-paidan koko. Lopullisen painojäljen koko on karkeasti jossain A4 ja A5 paperiarkkien välillä. Tässä koossa kuva-aiheen ja mahdollisen tekstin tulisi olla luettavissa ja näyttää hyviltä.
  • Suosittelen, vaan en pakota, harkitsemaan yksivärisiä painokuvia (Siis niin että paita on yhtä väriä ja kuva-aihe toista). Kestävät paremmin kuin valokuvat tms. pesuja, näyttävät usein myös paremmilta, lienevät myös halvempia painaa.

Jos kuva-aihe on paperilla, voin hoitaa skannaamisen ja jälkikäsittelyn jos saat paperin minulle (Tuukka Muroke) esim. peli-illassa. Jos kuva-aihe on sähköisessä muodossa, pistä vaikka mailia edellämainitulle henkilölle: etunimi.sukunimi@iki.fi

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-1) was last changed on 31-Mar-2014 20:04 by 80.222.106.171