Suomen kongressiin 2010 tarvitaan iskevä tunnuslause. Jotta ideoita tulisi mahdollisimman paljon, julistamme aiheesta kilpailun. Pääsloganiksi valitun ehdotuksen tekijä saa palkinnoksi EGC 2010 t-paidan (siinä vaiheessa, kun niitä on saatavilla). Kongressitoimikunta varaa itselleen oikeuden käyttää kaikkia kilpailuun osallistuneita ehdotuksia kongressin mainostamiseen. Kilpailun deadline on sunnuntaina 4.5. klo 23:59, joskin aikaa pidennetään tarvittaessa. --Suvi, 27.4.2008

Slogan Ehdottaja
Go north! Matti Siivola
Tampere - Connecting Players Markku Jantunen
Weiqi Borealis anonyymi
54th European Go Congress Bass
Get Tampered with Falla
Go on go Pekka Karjalainen
The must-go-Finland Valtteri Huttunen
Sauna, Sisu & Sente Kari Visala
(Playing) Go in/at/into the heart of Finland, 54th European Go Congress KimmoP
Finland 2010 - Hot and honte ...
At last! sipa
EGC 2010 - It's Fintastic! sorro
Go figure! Falla
Tampere-a-go-go Falla

Mitenkäs on EGC 2010 logon laita? Onko sellainen jo valittu? --Konsta, 27.4.2008

Graafikko työstää logoa parhaillaan. Suunnitelmissa on saada paitoja jo Ruotsin kongressiin; jos ei myyntiin asti, niin ainakin järjestäjille mainostarkoituksiin. --Suvi, 27.4.2008

Käsittääkseni paidassa lukee joka tapauksessa "54th European Go Congress". Slogan kai tulee sen lisäksi. Onko näin?

-- Markku 28.4. 2008

Kai niissä pitäisi lukea "54. Euroopan go-kongressi". Ei kai täällä olla amerikkalaisia...

-- Jouni K 28.04.2008

Eikös niissä aina lue tuo teksti (oikean järjestysnumeron kanssa) englanniksi? -- Markku, 28.4. 2008

Euroopan go-kongressi on sekä luonteeltaan että imagoltaan Euroopan suurin, kaunein ja tärkein go-tapahtuma. Siihen on vaikea laittaa lisätä määreitä tai sloganeita ilman että lopputulos on laimeampi kuin alkuperäinen. Ainoastaan joku suomalaisen kulttuurieksotiikan korostaminen voisi tulla kyseeseen, mutta "vaka vanha go-kongressi" tai "Sisu, sauna ja sanrensei" eivät kumpikaan oikein iskeneet. Siksi siis ylläoleva ehdotukseni, että mentäisiin mieluummin ilman.

-- Bass

(muokkasin tekstistä "allaoleva" -> "ylläoleva", kun muutin taulukon ja tekstin paikkoja sivulla. --Suvi )

Oisko mitään, jos se slogan sopisi yhteen sen logon kanssa? Olen Bassin kanssa samaa mieltä siitä, että mieluiten ei slogania lainkaan, ellei sitten joku satu keksimään harvinaisen hyvää slogania.

Mietin sloganeita liittyen Suomen tuhansiin järviin (kartalle piirretyt järvet muistuttavat go-laudalle syntyviä alueita) ja koivuihin (mustavalkoinen puunkuori muistuttaa go-lautaa pisteidenlaskuvaiheessa), mutten keksinyt mitään fiksua. Lisäksi nuo vaatisivat kaverikseen sopivan logon, eli sellaisen, jossa näkyy hienosti, miten Suomen luonto on yhtä kaunis kuin go-peli.

<tajunnanvirtaa> "Playing peaceful hands might not be second nature to Finns, but the Finnish nature with its thousand lake (area)s and the black and white bark of the birch trees resembles some of the most beautiful moments on Go board." </tajunnanvirtaa> ??? :D Sori kömpelö englanti.

-- Annika 28.4.2008

Sloganin (siis jonkun muun kuin tuon perinteisen) ei välttämättä ole tarkoituskaan tulla juuri paidan etumukseen. Esitteitä ja julisteita tulee kuitenkin useita erilaisia, eikä niiden suhteen ole mitään vielä lyöty lukkoon mihinkään suuntaan. Vielä ei ole päätetty sitäkään, että käytetäänkö slogania vai ei, mutta ilman hyviä ehdotuksia sitä on turha miettiäkään. Katsotaan nyt. --Suvi, 28.4.2008

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-28) was last changed on 11-Jun-2008 16:02 by 130.233.51.57